• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • O descoperire tulburatoare schimba total viata unei familii. Ce decizie ia o mama cand este pusa in fata crudului adevar

O descoperire tulburatoare schimba total viata unei familii. Ce decizie ia o mama cand este pusa in fata crudului adevar

O descoperire tulburatoare schimba total viata unei familii. Ce decizie ia o mama cand este pusa in fata crudului adevar

Cristina Dumitrescu are 41 de ani si a ramas vaduva, dupa ce sotul sau Marcel a murit intr-un accident de masina. Femeia este mama unei fete  de 16 ani, pe nume Anita. 

Anita a fost intotdeauna un copil cuminte, care nu a cauzat niciodata probleme si s-a numarat printre cei mai buni elevi din clasa. In timpul liber, fata este voluntar la un adapost pentru caini abandonati. 

Intr-o zi, Cristina a observat ca lipseste o suma de bani din casa. Coincidenta sau nu, in aceeasi zi, femeia afla ca iubitul ei (Remus) a facut un accident cu masina. Ajunsa la spitalul unde este internat barbatul, femeia afla ca acesta are un umar dislocat si este in afara oricarui pericol.

Citeste si: O femeie se confrunta cu cea mai grea decizie. Ce se intampla cand barbatul pe care il iubeste ii fura copilul

Intorsi acasa de la spital, Cristina si Remus afla de la Anita ca aceasta a luat banii si a cumparat mancare pentru cainii abandonati. Mama fetei este revoltata deoarece crede ca cei de la adapostul pentru animale profita de bunatatea fiicei sale. Avand in vedere aceasta situatie, Cristina se duce a doua zi sa vorbeasca cu proprietarul adapostului. Din pacate pentru mama, aceasta primeste o veste proasta: se pare ca Anita nu numai ca nu a cumparat mancare pentru animalele abandonate, dar nici nu a mai trecut pe la adapost de cateva zile. Suparata peste masura, Cristina merge direct la scoala unde invata Anita, insa fiica sa nu se afla acolo.

Hotarata sa afle ce secret ascunde Anita, ajunsa acasa, Cristina decide sa afle adevarul cautand prin lucrurile fiicei sale. Din pacate, femeia are parte de o noua surpriza: in dulapul fiicei sale se afla ascunsa o fetita de 7 ani.

Fiind nevoita sa dea explicatii, Anita ii spune mamei sale ca micuta Iulia este sora unei colege de scoala care are un tata violent. Fata ii promite Cristinei ca o va duce pe Iulia acasa la parintii ei, insa in loc sa faca acest lucru, adolecenta o duce pe micuta acasa la prietenul sau, Dan. 

Continuarea povestii o vezi in materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni