O casnicie fericita se sfarseste cand toata lumea se astepta mai putin. Afla motivul despartirii

O casnicie fericita se sfarseste cand toata lumea se astepta mai putin. Afla motivul despartirii

Sara si David sunt casatoriti de cativa ani, iar casnicia lor este una extrem de fericita. Sara nu poate avea copii, asa ca cei doi soti s-au hotarat sa adopte un copil.

Cei doi au ales sa o infieze pe Alexandra, care este purtatoarea virusului HIV. David nu poate suporta acest lucru, iar relatia dintre el si sotia sa incepe sa destrame putin cate putin.

Sara decide sa se ocupe asa cum trebuie de micuta Alexandra si vrea sa o duca la gradinita, dar cand educatoarele de acolo afla despre starea ei de sanatate, nu doresc sa o integreze in colectivitate, ba mai mult decat atat, si carierele celor doi parinti adoptivi incep sa aiba de suferit.

Cand toata lumea afla despre Alexandra, Sara incepe sa piarda din clientii cabinetului stomatologic pe care il detine, iar David nu isi mai gaseste locul la job. Certurile dintre cei doi sunt din ce in ce mai dese, iar pentru a pune capat situtiei limita in care se afla, David crede ca cel mai bine este ca Alexandra sa se intorca la orfelinat.

Sara nici macar nu a vrut sa asculte despre aceasta varianta, iar in acelasi timp mai afla ca sotul ei a inselat-o, asa ca decide sa o ia pe Alexandra si sa se mute in alt oras, doar ele doua.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni