Isi minte fiica in legatura cu tatal adevarat. Ce se intampla cand razbunarea nu isi atinge scopul

Isi minte fiica in legatura cu tatal adevarat. Ce se intampla cand razbunarea nu isi atinge scopul

Tania si Florin sunt casatoriti de 16 ani si au impreuna doi copii: Silvia si Andrei.  Florin lucreaza in publicitate si castiga un salariu care sa ii permita sa ofere familiei un trai decent, iar Tania lucreaza la o agentie de turism. 

Intr-o zi, tot universul lor se prabuseste. In timp ce copiii se aflau intr-o execursie la munte, la usa lor apare o adolescenta necunoscuta, Cristina, care pretinde ca Florin e tatal ei. Tania e socata, dar Florin o asigura ca asa ceva nu ar fi posibil. Cristina le marturiseste ca mama ei i-a spus unde sa-l gaseasca pe Florin. Tania vrea sa o confrunte pe femeia care pretinde ca are un copil cu sotul ei, asa ca merge impreuna cu Cristina acasa la aceasta. Carmen, mama Cristinei, nu raspunde, asa ca Tania o ia pe Cristina inapoi acasa si o adaposteste peste noapte, fiindu-i mila sa o lase pe strazi.

A doua zi reuseste sa o gaseasca pe Carmen, care ii spune cu fermitate ca Florin e tatal Cristinei. Desi femeia e neingrijita si traieste in conditii mizere, Tania nu stie ce sa mai creada. Ajunsa acasa, il intreaba pe Florin daca a auzit despre aceasta femeie si ii ofera drept indiciu numele ei de fata. Florin neaga, dar incepand de a doua zi incepe sa se poarte frumos cu Cristina. Ii cumpara haine noi si isi neglijeaza proprii copii.

Tania e innebunita si nu mai intelege nimic. Angajeaza un detectiv particular, care descopera ca Florin a lucrat la aceeasi firma cu Carmen. Il confrunta pe Florin si il ameninta cu despartirea, daca acesta nu-i va spune adevarul. Florin ii marturiseste ca dorind sa avanseze rapid, a sabotat-o pe colega lui si din aceasta cauza, aceasta a fost concediata, dar o asigura ca nu a avut nicio legatura intima cu ea. 

Tania il crede pe Florin si ii propune lui Carmen sa o lase pe Cristina sa faca un test AND, pentru a se confirma sau infirma paternitatea. Carmen refuza, pe motiv ca astfel de teste se pot falsifica. Cristina aude discutia si merge acasa la Tania si Florin fara sa stie mama ei, pentru a le propune sa faca testul. Rezultatul infirma faptul ca Florin ar putea fi tatal Cristinei, Carmen regreta ca a mintit-o pe Cristina si se justifica prin faptul ca a vrut sa se razbune pe Florin si sa o ajute pe fiica ei sa aiba o viata mai buna. Tatal fetei se afla la inchisoare si a vrut sa o protejeze si sa nu o faca sa sufere. 

Tania si Florin hotarasc sa o ajute in continuare pe Cristina si sa o ierte pe Carmen. O insotesc pe adolescenta la inchisoare sa isi cunoasca tatal si o sprijina pe Carmen sa isi refaca viata. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni