• PRO TV
  • Elena Gheorghe, intr-o fotografie intima din dormitor. Putine vedete au curajul sa se fotografieze asa

Elena Gheorghe, intr-o fotografie intima din dormitor. Putine vedete au curajul sa se fotografieze asa

Elena Gheorghe, intr-o fotografie intima din dormitor. Putine vedete au curajul sa se fotografieze asa

Elena Gheorghe este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, iar pagina sa de Facebook numara peste 1,9 milioane de fani care urmaresc activitatea artistei.

Recent, Elena Gheorghe a publicat pe reteaua de socializare o imagine surprinsa dimineata, in care artista apare in pat si nemachiata, in pat

"Nicaieri nu-i mai bine ca acasa" le-a marturisit vedeta prietenilor sai virtuali, iar acestia s-au grabit sa ii raspunda, transmitandu-i Elenei ca are perfecta dreptate.

Cantareata se numara printre putinele vedete de la noi din tara care au curajul sa apara in fata fanilor complet nemachiata, iar cea mai recenta imagine ne demonstreaza ca Elena nu are de ce sa se teama de criticile fanilor: are un ten impecabil, iar pielea fina si lipsita de imperfectiuni ii permite vedetei sa nu apeleze la trucurile de make-up.

In ceea ce priveste viata de familie, vedeta a devenit mama pentru prima data in urma cu doi ani, insa, pe corpul sau nu se pot citi urmele unei sarcini. Elena marturisea, intr-un interviu acordat la scurt timp dupa ce a nascut, ca silueta sa supla este rezultatul unei diete stricte si antrenamentelor saptamanale la sala.

 

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa...

Posted by Elena Gheorghe on Sunday, May 17, 2015

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni