• PRO TV
  • Dragostea de mama este cel mai puternic sentiment. Ce se intampla cand isi vede fiul rapit in bratele altei femei

Dragostea de mama este cel mai puternic sentiment. Ce se intampla cand isi vede fiul rapit in bratele altei femei

Dragostea de mama este cel mai puternic sentiment. Ce se intampla cand isi vede fiul rapit in bratele altei femei

Dora se lupta sa duca o viata normala alaturi de fiica ei, Lili, dar o drama din trecut nu ii da pace nici acum. Dora si pierdut un fiu atunci cand micutul avea numai trei anisori.

Pentru ca familia ei nu a reusit sa treaca peste acest incident, aceasta s-a mutat in Bucuresti alaturi de fiica ei, iar sotul sau a ramas in Timisoara. Ei inca mai au o relatie, se iubesc in continuare ca in prima zi in care s-au intalnit, dar nu pot trai impreuna pentru ca isi amintesc de evenimentul nefericit.

Un eveniment neprevazut apare in viata Dorei. Aceasta vede un baietel in varsta de 7 ani care seamana perfect cu fiul ei pe care l-a pierdut in urma cu patru ani si incepe sa caute informatii in legatura cu micutul pe care l-a intalnit pentru ca este din ce in ce mai sigura ca este vorba chiar despre Vlad, baietelul ei.

Fiica Dorei isi suna tatal, iar acesta vine la Bucuresti. La inceput acesta nu crede in spusele sotiei sale, dar incepe sa o ajute sa adune informatii. Cei doi afla intr-un final ca baietelul este chiar fiul lor, care a fost rapit de o doamna. Aceasta si-a inlocuit la randul ei fiul pierdut cu un baietel pe care l-a gasit pe strada, cu Vlad. 

Vezi mai multe in filmuletul de mai sus! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni