• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Copiii indura cele mai grele lectii de viata. Ce se intampla cand parintii se considera educatori iscusiti

Copiii indura cele mai grele lectii de viata. Ce se intampla cand parintii se considera educatori iscusiti

Copiii indura cele mai grele lectii de viata. Ce se intampla cand parintii se considera educatori iscusiti

Bianca Zegrean(18) locuieste intr-un apartament din Bucuresti cu mama ei, Iulia(38) si tatal ei, Nicolae(40). Mama este somera, doar tatal lucreaza. In fiecare zi parintii se cearta, deranjand-o pe Bianca care invata pentru bac. La scoala, Bianca e o fata retrasa, tinta glumelor colegilor si mai ales ale lui Vali(18). 

Lucrurile se schimba cand Ana Maria Harlea(18), o fata noua in scoala, ii ia apararea Biancai si il pune la punct pe Vali. Cele doua  se imprietenesc, merg la cumparaturi. Bianca o admira pe Ana, vrea sa aiba haine ca ea, dar nu are bani. Ana il seduce pe un client din magazin si acesta plateste hainele. Mai tarziu Bianca descopera ca prietena ei face sex cu clientul ca sa plateasca hainele Biancai. Ana Maria ii spune ca se prostitueaza si ca are un client fidel cu care se vede in fiecare joi la hotel. 

Cand cele doua ajung acasa, Nicolae e foarte agresiv cu fiica lui, dar Ana ii ia apararea Biancai si-l pune la punct pe Nicolae. Sfatuita de Ana, Bianca vine la scoala imbracata cu noile haine sexi si il umileste pe Vali, castigand respectul colegilor.  

Mai tarziu in acea seara, cele doua vor sa mearga in club. Insa Nicolae ii interzice Biancai sa iasa din casa. Bianca il infrunta pentru prima oara pe tatal ei agresiv si pleaca. Cele 2 fete ajung in club, unde Bianca vrea sa-l cucereasca pe David(18). Ana ii da sa bea ca sa prinda curaj. Cateva ore mai tarziu, Bianca si Ana se intorc bete din club. Bianca nu-si mai aminteste nimic, dar Ana o face sa creada ca si-a pierdut virginitatea cu David. Ajunsa acasa, Bianca este batuta de Nicolae pentru ca a indraznit sa-l infrunte. Iulia ii sare in aparare, dar e si ea lovita. Bianca jura sa se razbune. Planul ei e sa fie independenta si sa nu mai depinda de Nicolae. Se duce in magazin si seduce un client ca sa-i plateasca hainele, in ciuda avertizarii Anei ca barbatul e periculos. Clientul vrea sa faca sex cu amandoua. Lucrurile iau o turnura urata, Ana e rapita de client. Bianca isi face griji pentru ea. Vorbeste cu directorul scolii si afla ca Ana traieste la orfelinat. Suna la orfelinat si afla ca Ana nu se simte bine. 

A doua zi la scoala, Bianca e umilita de colegi pentru ca se prostitueaza pentru haine. Bianca se intalneste cu Ana, care ii spune ca ea a turnat-o la director ca sa-si salveze ea pielea. Bianca se supara pe Ana si vrea sa se razbune. Stie ca in fiecare joi se intalneste la hotel cu clientul fidel. Bianca vrea sa-i fure clientul. Se duce la hotel si descopera ca tatal ei e clientul Anei. Bianca ii cere tatalui sa se mute din casa, altfel o sa faca plangere la politie ca s-a culcat cu Ana Maria cand aceasta era minora. Tatal paraseste apartamentul. Bianca si mama ei isi regasesc linistea. Ana Maria pleaca sa munceasca in Italia. 

Vezi mai multe in filmuletul de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni