• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Alcoolul, un viciu care destrama familii. Ce se intampla cand o mama cade in patima bauturii si isi dezamageste copiii

Alcoolul, un viciu care destrama familii. Ce se intampla cand o mama cade in patima bauturii si isi dezamageste copiii

Alcoolul, un viciu care destrama familii. Ce se intampla cand o mama cade in patima bauturii si isi dezamageste copiii

Nora si Lori locuiesc impreuna cu mama lor, Iulia. Femeia a divortat de tatal fiicelor sale in urma cu trei ani si de atunci a cazut in patima bauturii. 

Nora si Lori si-au dorit sa isi ajute mama sa treaca peste acest impas si, pentru o vreme, chiar au crezut ca au reusit sa o mentina pe linia de plutire. Au trecut mai bine de sapte luni de cand Iulia le-a promis ca nu va mai consuma alcool, iar fetele au crezut in tot acest timp ca mama lor a scapat de acest viciu.

Citeste si: Sunt adolescente rebele, dar le dau parintilor o lectie de viata. Ce se intampla cand nu exista intelegere in familie

Intr-o noapte, dupa ce s-au intors de la o petrecere, Nora si Lori au gasit intregul apartament in care locuiau plin de fum, iar pe mama lor, lesinata in dormitor. Se pare ca Iulia a lasat o tava in cuptor si casa ar fi putut lua foc daca cele doua fete nu se intorceau la timp.

In dimineata urmatoare, Iulia nu a avut nici cea mai vaga ideea de ceea ce s-a intamplat. Constiente ca mama lor are probleme, fetele si-au dorit sa afle mai multe despre aceasta situatie, insa Iulia a pretins ca totul este bine.  

Intreaga sistuatie s-a lamurit atunci cand Nora si Lori au aflat de la matusa lor ca tatal lor s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca. Fetele au pus cap la cap toate evenimentele si au ajuns la concluzia ca mama lor este deprimata din cauza acestei vesti si ca s-a apucat din nou sa bea. 

Situatia se complica pe masura ce fetele descopera adevarul. Care este finalul acestei povesti de viata? Afla din materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni