• PRO TV
  • 5 vedete care au parinti tineri. Celebritatile care si-ar putea considera mamele drept surori

5 vedete care au parinti tineri. Celebritatile care si-ar putea considera mamele drept surori

5 vedete care au parinti tineri. Celebritatile care si-ar putea considera mamele drept surori

Atunci cand vine vorba despre parinti, exista vedete de la Hollywood care se pot lauda cu cele care le-au dat viata, mamelor lor aducandu-i pe lume la o varsta frageda, acestea putand trece acum drept surorile lor.

1. Justin Bieber

Mama cantaretului avea 17 ani cand l-a nascut pe Justin Bieber. Pattie Mallette l-a crescut pe baiat ca mama singura, cu ajutorul mamei si a tatalui vitreg in Starford, Ontario. Chiar daca vedeta a fost foarte apropiata de mama lui, si Jeremy Bieber, tatal sau, a facut parte din viata lui, cei doi semanand din punct de vedere al comportamentului rebel si al problemelor cu legea.


Citeste si: Un look de milioane fara pic de machiaj. Antonia s-a fotografiat nemachiata si a publicat imaginea pe internet


2. Selena Gomez 

Mama fostei vedetei Disney avea 16 ani cand a adus pe lume pe Selena Gomez, in Grand Prairie, Texas. Parintii cantaretei au divortat cand aceasta avea cinci ani, asa ca Mandy a crescut-o singura pe micuta. Cand Selena avea 14 ani, s-a recasatorit cu Brian Teefy, cei doi avand o fetita, Gracie. 



Citeste continuarea pe perfecte.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni